POGOTOWIE HYDRAULICZNE
 
DODAJ OPINIE

Wypełnij wszystkie pola.
WYŚLIJ OPINIE

OPINIE NASZYCH KLIENTÓW

2022-03-12 - Hanna Łódź
Bardzo profesjonalnie i szybko. Pan uratował nas w sobotni wieczór. Polecam gorąco i zapisuję numer!
2021-11-08 - Kasia Łódź
Rzetelne podejście do zlecenia.
Cena adekwatna do wykonanej usługi.
Polecam !

2021-11-03 - Jolanta Lodz
Pan udzielil mi wskazowki przez telefon jak uporac sie z problemem a mogl przeciez przyjac zlecenie i zainkasowac pieniadze. Uczciwy fachowiec

2021-09-15 - Michał Łódź
Serwis spłuczki podtynkowej Koło Technic wykonany profesjonalnie, na oryginalnych częściach i za rozsądną cenę. Wszystko działa jak trzeba. Dziękuję i polecam.
2020-12-06 - Urszula Łódź
Fachowa pomoc na szóstkę. Polecam
2020-03-26 - ROBERT Łódź
Profesjonalista. Polecam.
2020-03-19 - Małgorzata Łódź
Szybka, fachowa i skuteczna pomoc! Gorąco polecam!
2020-03-17 - Łukasz Łódź
Mega fachowa pomoc. Świetny kontakt. Szybko i bardzo sprawnie. Gorąco polecamy wszystkim. Pana numer zapisujemy !!!
2019-12-08 - Martyna Łódź
Przeceniłam swoje umiejętności przy wymianie baterii wannowej. Pan Adam uratował mnie przed niedzielą i poniedziałkiem bez wody. Dziękuję za mega szybką interwencję i polecam!
2019-11-20 - Piotr z Matejki Łódź
Punktualnie, sympatycznie, czysto, sprawnie, skutecznie ! POLECAM !
Numer telefonu mam już w kontaktach !

Pozdrawiam
2019-11-08 - Agnieszka Łódź
Pierwszy raz piszę opinie - dla tych którzy byli w takiej "rozterce hydraulicznej" jak ja. Polecam serdecznie. Miły człowiek, fachura, szybko, profesjonalnie i tanio.
Dziękuję Panie Adamie!
Pozdrawiam serdecznie
2019-11-03 - Dorota Łódź
Doskonały kontakt, szybka reakcja i naprawiona usterka pomimo niehandlowej niedzieli. Uczciwe postawienie sprawy w kwestii kosztów dojazdu, naprawy, etc.
Serdecznie polecam!
2019-07-20 - Emil Łódź
Myślałem że będę musiał rozbierać cały brodzik ale na szczęście trafiłem na prawdziwego fachowca i Pana z głową na karku. Powiedział że myślał nad tym całą noc i wymyślił:) wszedł 5 minut pracy i zostałem uratowany. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Oczywiście zapisuje numer:)
2019-06-20 - Iwona Łódź
Podłączenie zmywarki pan wykonał fachowo. Do tego problem słabego ciśnienia wody w kranie usunął GRATIS. Wielkie dzięki.
2019-06-03 - Barbara Łódź
Udrożnienie odpływu umywalki wykonane sprawnie i tanio. Polecam
2019-05-23 - Marta K. Łódź
Pan hydraulik sprawnie usunął awarię. Zlikwidował wyciek wody pod wanną i zabezpieczył instalację na przyszłość. Super szybka pomoc hydraulika zapobiegła zalaniu sklepu piętro niżej. Dziękuję i polecam.
2019-05-05 - Kasia L. Łódź
Korzystam z usług tego Pana od dawna, lecz opinię zdecydowałam się napisać po tym jak odnalazł i uratował mój złoty pierścionek, który wpadł mi do odpływu wanny i to w niedzielę. Jeszcze raz dziękuję i polecam bo to dobry fachowiec i sprawdzony hydraulik.
2019-03-03 - Arkadiusz K. Łódź
Ekspresowy przyjazd i bezbłędna diagnoza przyczyny utraty wody z instalacji centralnego ogrzewania. Naprawa wykonana za rozsądną cenę i z gwarancją. Zapisuję tel i polecam innym. 
2019-02-04 - Magda z Paderewskiego 31 Łódź
Pełen profesjonalizm. Przez telefon pan hydraulik podpowiedział gdzie zakręcić dopływ wody, żeby przestać zalewać sąsiadów. W ciągu pół godziny przyjechał, po czym naprawił uszkodzony zawór.
Polecam jako dobrego hydraulika. 
 
◄ STRONA GŁÓWNA
KONTAKT - HYDRAULIK ŁÓDŹ

Potrzebujesz pomocy fachowca? Zadzwoń, napisz email lub skorzystaj z formularza kontaktowego. Skontaktujemy się z Tobą najszybciej jak to możliwe i odpowiemy na wszystkie pytania.
 
adam@hydraulik-lodz.net
 
Adres:

Twój Hydraulik Łódź

https://hydraulik-lodz.net

tel: 503560864


ul. Wdzięczna 2/29

93-308 Łódź


 
Wypełnij wszystkie pola oznaczone symbolem *.
WYŚLIJ WIADOMOŚĆ
  • Hydraulik Łódż Górna
  •  Hydraulik Łódź Chojny
  • Hydraulik Łódź Sródmieście
  • Hydraulik Łódź Bałuty
  • Hydraulik Łódź Polesie
  • Hydraulik Łódź Retkinia
  • Hydraulik Łódź Karolew
  • Hydraulik Łódż Złotno
  • Hydraulik Łódź Widzew
  • Hydraulik Łódź Dąbrowa
  • Hydraulik Łódź Ruda
  • Hydraulik Łódź Koziny
  • Hydraulik Łódź Olechów
  • Hydraulik Łódź Janów
  • Hydraulik Łódź Zarzew
  • Hydraulik Łódź Karolew
  • Hydraulik Łódź Teofilów
  • Hydraulik Łódź Radogoszcz
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2022 - HYDRAULIK-LODZ.NET
hydraulik Wrocław, projektowanie stron WWW, hosting - netwave.pl
Hydraulik Łódź https://hydraulik-lodz.net/__template/img/image.jpg https://hydraulik-lodz.net/__template/img/logo3.png $ Hydraulik Łódź - potrzebujesz pomocy fachowca? Zadzwoń, napisz email lub skorzystaj z formularza kontaktowego. Skontaktujemy się z Tobą najszybciej jak to możliwe i odpowiemy na wszystkie pytania. Łódź +48 503 560 864 adam@hydraulik-lodz.net 5 5 1 19